Området

Ski Tårn av Code består av 39 leiligheter fra 58 til 122 kvm, og er en del av det første utviklingstrinnet i prosjektet Magasinparken Ski.

For informasjon om hele Magasinparken kan du besøke parkens hjemmeside.

Det skjer i Ski

Ski er med sine over 30 000 innbyggere den mest folkerike kommunen i Follo og har vært et knutepunkt i regionen siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene. I dag, nesten 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen, når Follobanen åpner i 2022 og reduserer reisetiden til Oslo til kun 11 minutter.

Ski sentrum har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna.

Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Så om noen spør deg om hva som skjer i Ski, kan du bare si: Det skjer i Ski.

Follobanen: Når Follobanen åpner i 2022, tar det kun 11 minutter fra Ski til Oslo S – med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra Grünerløkka til Oslo S.

Buss og tog: Ski har et godt kollektivtilbud med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere byer og tettsteder i regionen.

Noe å glede seg til

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette har vi tenkt mye på, og vi har lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag. Eller kanskje du skal på teater?

El-bysykkel: Vi jobber sammen med Ski kommune for å virkeliggjøre at Magasinparken får sin egen ladestasjon med hente- og returpunkt.

Park: Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Vi etablerer en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Restaurant: I den gamle depotbygningen, som i dag dessverre er nedbrent, ønsker vi på sikt å etablere en restaurant. Vi er i dialog med flere anerkjente aktører om dette.

Bydelstorg: I Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud. Dette i gangavstand fra din nye bolig.

Barnehage: Magasinparken skal være et sted der det er godt og enkelt å bo for både store og små. Det vil bli bygget en barnehage på oppsynsmannstunet.

Kultur: Vi ønsker at de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men mye vil være avklart i løpet av det kommende året. Sammen med det nye parkanlegget på ekserserplassen blir dette hele områdets storstue.

Meld interesse

Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om Ski Tårn

Ja takk, jeg ønsker budvarsel på SMS

Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendomme